Ofte stillede spørgsmål

Hvis dit spørgsmål ikke blev besvaret herunder, kan du kontakte uddannelsesansvarlig Casper B. Kristensen på 40 64 52 48 eller projektleder Karin Askholm på 29 23 62 92.

Hvad er Tagdækker Trainee?

Tagdækker Trainee er et opkvalificeringsforløb, hvor du lærer at ligge tagpap.

Hvor lang tid tager trainee-forløbet?

Det samlede forløb tager 12 uger. Først 1-2 ugers indledende praktik i en tagdækkervirksomhed, som en afklaring for både dig og virksomheden. Derefter afholdes der 3 skoleperioder af 2 uger, hvor der mellem skoleperioderne er 2 ugers praktik i samme tagdækkervirksomhed, som du indledte forløbet i.

Får man SU/løn under trainee-forløbet?

Under hele forløbet er du sikret den samme ydelse, som du får ved opstart af forløbet, ligegyldigt om du er på kontanthjælp, dagpenge eller anden forsørgelse.

Hvor afholdes trainee-forløbet?

I skoleperioderne opholder man sig hos Phønix Tag Materialer A/S i Vejen, hvor man som deltager også overnatter sammen med de andre deltagere. Overnatning er ikke en betingelse, men vi anbefaler det på grund af det samlede forløb og sammenholdet på forløbet. Praktikperioderne afholdes i en lokal tagdækkervirksomhed.

Hvordan tilmelder jeg mig / bliver optaget?

Tilmelding sker via dit lokale jobcenter. Hvis dit jobcenter ikke er informeret om aftalen, så kontakt os på telefon 4064 5248. Så skal vi nok hjælpe dig, så du kommer med på holdet.

Hvad sker der efter endt trainee-forløb?

Når trainee-forløbet afsluttes efter 12 uger, kan du vælge at gå flere veje. Det vil en vejleder på Learnmark i Horsens hjælpe dig med at tage en beslutning om, uanset om du vil arbejde ufaglært eller direkte videre i uddannelse som tagdækker.

Er der adgangskrav, for at være med?

Vi har en forventning om at du kan:

  • Arbejde 37 timer om ugen
  • Har et normalt fysisk helbred
  • Kan kravle på stiger, stilladser og bevæge dig rundt på et tag uden at få højdeskræk eller blive dårlig.
  • Du har lyst til branchen, er serviceminded og har mulighed for at være hjemmefra ved skoleperioderne.

Det er ikke nødvendigt, at du har fået 02 i dansk eller matematik

Hvordan finder jeg en praktikvirksomhed?

Under punktet praktikvirksomheder har du mulighed for at søge efter en praktikvirksomhed, med udgangspunkt i dit postnummer. Hvis der ikke ligger en praktikvirksomhed i nærheden af dig, så kontakt os. Vi vil meget gerne prøve, om vi kan finde en i nærheden af dig.